Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖZGEN ARUN, Özge
dc.contributor.authorYILMAZ EKER, Funda
dc.contributor.authorMURATOĞLU, Karlo
dc.date.accessioned2021-03-03T10:55:25Z
dc.date.available2021-03-03T10:55:25Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationÖZGEN ARUN Ö., MURATOĞLU K., YILMAZ EKER F., "THE EFFECT OF HEAT PROCESSING ON PCR DETECTION OF GENETICALLY MODIFIED SOY IN BAKERY PRODUCTS", JOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCİENCE, cilt.2, sa.3, ss.130-139, 2016
dc.identifier.issn2149-0473
dc.identifier.otherav_255879d8-222c-46ca-b441-1816da791a76
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/29997
dc.identifier.urihttp://www.scientificwebjournals.com/JFHS/Vol2/issue3/JFHS16014.pdf
dc.language.isotur
dc.titleTHE EFFECT OF HEAT PROCESSING ON PCR DETECTION OF GENETICALLY MODIFIED SOY IN BAKERY PRODUCTS
dc.typeMakale
dc.relation.journalJOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCİENCE
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume2
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage130
dc.identifier.endpage139
dc.contributor.firstauthorID715169


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster