Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSAĞLAM, NİHAL
dc.contributor.authorÇINGIL BARIŞ, ÇİĞDEM
dc.contributor.authorÇAĞ, SERAP
dc.contributor.authorDALYAN, EDA
dc.date.accessioned2021-03-03T10:50:39Z
dc.date.available2021-03-03T10:50:39Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationÇAĞ S., SAĞLAM N., ÇINGIL BARIŞ Ç., DALYAN E., "The effect of different concentration of epibrassinolide on chloropyll, protein and anthocyanin content and peroxidase activity in excised red cabbage (Brassica oleracea L.) cotyledons", Biotechnol.& Biotechnol. Equipment, sa.21, ss.422-425, 2007
dc.identifier.otherav_24e9c9a8-ede8-4f6d-a52d-e833c291bd65
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/29695
dc.language.isoeng
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleThe effect of different concentration of epibrassinolide on chloropyll, protein and anthocyanin content and peroxidase activity in excised red cabbage (Brassica oleracea L.) cotyledons
dc.typeMakale
dc.relation.journalBiotechnol.& Biotechnol. Equipment
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.issue21
dc.identifier.startpage422
dc.identifier.endpage425
dc.contributor.firstauthorID675757


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster