Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorKulaç, Necibe
dc.date.accessioned2021-03-02T16:20:38Z
dc.date.available2021-03-02T16:20:38Z
dc.identifier.citationUlusoy Ş., Kulaç N., "Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi", Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.4
dc.identifier.otherav_447d354f-e3d1-43a0-beea-edcf5191d875
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/2939
dc.language.isotur
dc.subjectSu Ürünleri
dc.subjectBALIKÇILIK
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID2273679


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster