Show simple item record

dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorKulaç, Necibe
dc.date.accessioned2021-03-02T16:20:38Z
dc.date.available2021-03-02T16:20:38Z
dc.identifier.citationUlusoy Ş., Kulaç N., "Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi", Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.4
dc.identifier.otherav_447d354f-e3d1-43a0-beea-edcf5191d875
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/2939
dc.language.isotur
dc.subjectSu Ürünleri
dc.subjectBALIKÇILIK
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleFarklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID2273679


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record