dc.contributor.author | Garrett, Steve | |
dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, ÖZGE | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T10:25:12Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T10:25:12Z | |
dc.identifier.citation | ÖZGEN ARUN Ö., Garrett S., "İşlenmiş Ürünlerde Düşük Miktardaki Genetiği değiştirilmiş Organizma Protein ve DNA’sının tespit edilme olanakları", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, ss.226 | |
dc.identifier.other | av_22655a14-8b90-4719-a6d3-58451c5ff482 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/28152 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | İşlenmiş Ürünlerde Düşük Miktardaki Genetiği değiştirilmiş Organizma Protein ve DNA’sının tespit edilme olanakları | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 665422 | |