Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBİNGÖL, Enver Barış
dc.contributor.authorAKKAYA, Esra
dc.contributor.authorÇOLAK, Hilal
dc.contributor.authorÇETİN, Ömer
dc.contributor.authorHampikyan, Hamparsun
dc.date.accessioned2021-03-03T10:16:38Z
dc.date.available2021-03-03T10:16:38Z
dc.identifier.citationÇOLAK H., AKKAYA E., ÇETİN Ö., Hampikyan H., BİNGÖL E. B. , "EFFECT OF PACKAGING CONDITIONS AND NISIN-EDTA COMBINATIONS ON THE SURVIVAL OF SALMONELLAENTERITIDIS IN TURKISH TYPE MEATBALLS", 6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.54
dc.identifier.otherav_21a57e0d-44de-498f-b347-fb8e5f27d571
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/27662
dc.language.isoeng
dc.titleEFFECT OF PACKAGING CONDITIONS AND NISIN-EDTA COMBINATIONS ON THE SURVIVAL OF SALMONELLAENTERITIDIS IN TURKISH TYPE MEATBALLS
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID465595


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster