Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
dc.contributor.author | ÇOLAK ÜZÜM, HİLAL | |
dc.contributor.author | Hampikyan, Hamparsun | |
dc.contributor.author | BİNGÖL, ENVER BARIŞ | |
dc.contributor.author | ÇETİN, ÖMER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T10:13:35Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T10:13:35Z | |
dc.identifier.citation | BİNGÖL E. B. , ÇETİN Ö., ÇOLAK ÜZÜM H., Hampikyan H., "Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.11-12 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_21675071-c344-4363-96b9-9d87357d0418 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/27497 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Beykent Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 710123 |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
This item appears in the following Collection(s)
-
Bildiri [64839]