Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorAKSU, Filiz
dc.contributor.authorÜnver Alçay, Ayla
dc.date.accessioned2021-03-03T10:06:39Z
dc.date.available2021-03-03T10:06:39Z
dc.identifier.citationAKSU F., Ünver Alçay A., AKSU H., "Gıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.16
dc.identifier.otherav_20bd4fe6-3f14-4e29-ac29-fa6305f391c3
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/27065
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleGıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID612390


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster