dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.contributor.author | Ünver Alçay, Ayla | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T10:06:39Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T10:06:39Z | |
dc.identifier.citation | AKSU F., Ünver Alçay A., AKSU H., "Gıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.16 | |
dc.identifier.other | av_20bd4fe6-3f14-4e29-ac29-fa6305f391c3 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/27065 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Gıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Aydın Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612390 | |