Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKAHRAMAN, RECEP
dc.date.accessioned2021-03-03T09:46:33Z
dc.date.available2021-03-03T09:46:33Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationKAHRAMAN R., "Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.", İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,, cilt.30, sa.2, ss.19-35, 2004
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_1ed795db-a8e2-4240-ad45-0c08fe7222d2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/25882
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleAyçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.
dc.typeMakale
dc.relation.journalİstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume30
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage19
dc.identifier.endpage35
dc.contributor.firstauthorID456586


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster