dc.contributor.author | KAHRAMAN, RECEP | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T09:46:33Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T09:46:33Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.citation | KAHRAMAN R., "Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.", İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,, cilt.30, sa.2, ss.19-35, 2004 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_1ed795db-a8e2-4240-ad45-0c08fe7222d2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/25882 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 30 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 19 | |
dc.identifier.endpage | 35 | |
dc.contributor.firstauthorID | 456586 | |