Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKAHRAMAN, RECEP
dc.date.accessioned2021-03-03T09:38:57Z
dc.date.available2021-03-03T09:38:57Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationKAHRAMAN R., "Effect of different dietary fat sources and their levels on performance of broilers.", ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE, cilt.68, sa.4, 2004
dc.identifier.issn0003-9098
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_1e27e999-bcbb-43a8-acff-f3b0002013cc
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/25432
dc.language.isotur
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.titleEffect of different dietary fat sources and their levels on performance of broilers.
dc.typeMakale
dc.relation.journalARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume68
dc.identifier.issue4
dc.contributor.firstauthorID456607


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster