Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBaygar, Taçnur
dc.contributor.authorErkan, Nuray
dc.contributor.authorMol Tokay, Sühendan
dc.contributor.authorÖzden, Özkan
dc.contributor.authorVarlık, Candan
dc.date.accessioned2021-03-03T09:38:11Z
dc.date.available2021-03-03T09:38:11Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.citationErkan N., Mol Tokay S., Varlık C., Özden Ö., Baygar T., "Einfluss einer modifizierten Atmosphäre auf die Haltbarkeit gesalzener Forellen", Fleischwirtschaft, sa.82, ss.89-92, 2002
dc.identifier.issn0015-363X
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_1e0fb600-0976-41ab-81d1-08ba52942e85
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/25373
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectSu Ürünleri İşleme Teknolojileri
dc.subjectSu Ürünleri
dc.subjectBALIKÇILIK
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleEinfluss einer modifizierten Atmosphäre auf die Haltbarkeit gesalzener Forellen
dc.typeMakale
dc.relation.journalFleischwirtschaft
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.identifier.issue82
dc.identifier.startpage89
dc.identifier.endpage92
dc.contributor.firstauthorID733625


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster