dc.contributor.author | YANARDAĞ, Refiye | |
dc.contributor.author | Orak, Hacı | |
dc.contributor.author | Bilgin Sokmen, Bahar | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T09:37:40Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T09:37:40Z | |
dc.identifier.citation | Orak H., Bilgin Sokmen B., YANARDAĞ R., "Çeşitli tip sebze ve kuru gıdalarda spektrofluorometrik yöntemle selenyum tayini", XIV. Ulusal Kimya Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2002, ss.170 | |
dc.identifier.other | av_1dffda25-90dc-4e4f-923d-d74f5adff54e | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/25334 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Çeşitli tip sebze ve kuru gıdalarda spektrofluorometrik yöntemle selenyum tayini | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Giresun Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 305157 | |