Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorERKAN , NURAY
dc.date.accessioned2021-03-03T09:01:41Z
dc.date.available2021-03-03T09:01:41Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationERKAN N., "Biogenen Amine: Bedeutung für Fischqualität und Fischhygiene.", Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung,, cilt.56, sa.4, ss.82-85, 2004
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_1ac09872-a012-4359-8948-77c2d785c029
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/23283
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleBiogenen Amine: Bedeutung für Fischqualität und Fischhygiene.
dc.typeMakale
dc.relation.journalRundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung,
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.identifier.volume56
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage82
dc.identifier.endpage85
dc.contributor.firstauthorID698025


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster