dc.contributor.author | SARI, Hatice Nil | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T08:55:59Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T08:55:59Z | |
dc.date.issued | 1982 | |
dc.identifier.citation | SARI H. N. , "XVI. Asır Osmanlı Sarayında Yemeklerin Mevsimlere Göre Düzenlenmesi ve Devrin Tababetiyle Alâkası", Yeni Symposium, sa.20, ss.71-80, 1982 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_1a4b03eb-0297-4265-a22a-016a8d1f3c0b | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/22947 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | XVI. Asır Osmanlı Sarayında Yemeklerin Mevsimlere Göre Düzenlenmesi ve Devrin Tababetiyle Alâkası | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Yeni Symposium | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.issue | 20 | |
dc.identifier.startpage | 71 | |
dc.identifier.endpage | 80 | |
dc.contributor.firstauthorID | 295245 | |