Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBİNGÖL, Enver Barış
dc.contributor.authorAKKAYA, Esra
dc.contributor.authorMURATOĞLU, Karlo
dc.contributor.authorHAMPİKYAN, Hamparsun
dc.date.accessioned2021-03-03T08:44:44Z
dc.date.available2021-03-03T08:44:44Z
dc.identifier.citationAKKAYA E., BİNGÖL E. B. , HAMPİKYAN H., MURATOĞLU K., "Presence of Clostridium difficile in Foods", 17th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.148-149
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_194471ce-4f6b-4e55-a6dc-e4bcf168395a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/22278
dc.language.isoeng
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titlePresence of Clostridium difficile in Foods
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID389211


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster