Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorArda, Şafak
dc.contributor.authorAYDIN, ALI
dc.date.accessioned2021-03-03T08:43:38Z
dc.date.available2021-03-03T08:43:38Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationArda Ş., AYDIN A., "Hammadde Kalitesi ile Bazı Hijyen Parametrelerinin Yufkanın Mikrobiyolojik Kalitesi Arasındaki İlişki Üzerine bir Araştırma", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.37, sa.2, ss.135-147, 2011
dc.identifier.issn0567-7718
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_1920c684-7625-47c1-8929-482a683af917
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/22196
dc.identifier.urihttp://www.istanbul.edu.tr/vetjournal/archive/2011_2/135_147.pdf
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleHammadde Kalitesi ile Bazı Hijyen Parametrelerinin Yufkanın Mikrobiyolojik Kalitesi Arasındaki İlişki Üzerine bir Araştırma
dc.typeMakale
dc.relation.journalİstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume37
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage135
dc.identifier.endpage147
dc.contributor.firstauthorID688559


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster