dc.contributor.author | Arda, Şafak | |
dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T08:43:38Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T08:43:38Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Arda Ş., AYDIN A., "Hammadde Kalitesi ile Bazı Hijyen Parametrelerinin Yufkanın Mikrobiyolojik Kalitesi Arasındaki İlişki Üzerine bir Araştırma", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, cilt.37, sa.2, ss.135-147, 2011 | |
dc.identifier.issn | 0567-7718 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_1920c684-7625-47c1-8929-482a683af917 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/22196 | |
dc.identifier.uri | http://www.istanbul.edu.tr/vetjournal/archive/2011_2/135_147.pdf | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Hammadde Kalitesi ile Bazı Hijyen Parametrelerinin Yufkanın Mikrobiyolojik Kalitesi Arasındaki İlişki Üzerine bir Araştırma | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 37 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 135 | |
dc.identifier.endpage | 147 | |
dc.contributor.firstauthorID | 688559 | |