Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGÜÇLÜ, KUBİLAY
dc.contributor.authorBEKDEŞER, BURCU
dc.contributor.authorÖzgökçe, Fevzi
dc.contributor.authorAPAK, MUSTAFA REŞAT
dc.contributor.authorALTUN, MEHMET
dc.contributor.authorÇELİK, SALİHA ESİN
dc.contributor.authorÖZYÜREK, MUSTAFA
dc.contributor.authorBerker, Işıl
dc.date.accessioned2021-03-03T08:32:05Z
dc.date.available2021-03-03T08:32:05Z
dc.identifier.citationÇELİK S. E. , ÖZYÜREK M., ALTUN M., BEKDEŞER B., GÜÇLÜ K., Berker I., Özgökçe F., APAK M. R. , "Antioxidant Capacities of Herbal Plants Used in the Manufacture of Van Herby Cheese: ‘Otlu Peynir’", Int. J. Food Prop, cilt.11, ss.747-761, 2008
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_180e64db-dec5-4190-a345-05b381654f29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/21492
dc.language.isoeng
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectTemel Bilimler
dc.titleAntioxidant Capacities of Herbal Plants Used in the Manufacture of Van Herby Cheese: ‘Otlu Peynir’
dc.typeMakale
dc.relation.journalInt. J. Food Prop
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume11
dc.identifier.startpage747
dc.identifier.endpage761
dc.contributor.firstauthorID648650


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster