Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorVarlık, Candan
dc.contributor.authorAKSU, Filiz
dc.contributor.authorUran, Harun
dc.date.accessioned2021-03-03T08:30:42Z
dc.date.available2021-03-03T08:30:42Z
dc.identifier.citationUran H., AKSU F., Varlık C., "Transglutaminaz Enziminin Tavuk köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi", 7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.90
dc.identifier.otherav_17e802bd-caf0-4c57-be12-7825a89ad93b
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/21398
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleTransglutaminaz Enziminin Tavuk köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Aydın Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID453588


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster