dc.contributor.author | Can, İdil | |
dc.contributor.author | Karakulak, Firdes Saadet | |
dc.contributor.author | Özden, Özkan | |
dc.contributor.author | Erkan, Nuray | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Şafak | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T08:01:44Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T08:01:44Z | |
dc.identifier.citation | Erkan N., Ulusoy Ş., Can İ., Karakulak F. S. , Özden Ö., "Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea", Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_153a6189-041a-4e81-af5f-e5bae495ba8b | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/19649 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Su Ürünleri | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | BALIKÇILIK | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 778187 | |