Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖzçağlı, Eren
dc.date.accessioned2021-03-03T07:54:48Z
dc.date.available2021-03-03T07:54:48Z
dc.identifier.citationÖzçağlı E., Bölüm 31. Gıda Toksikolojisi, "Cassarett&Doull’s Toksikolojinin Temelleri", Sinan Süzen,Pınar Erkekoğlu,Ahmet Oğuz Ada,Onur Erdem,Gonca Çakmak Demircigil,Bulut,Demirel, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.453-461, 2017
dc.identifier.otherav_1494a07d-a9ae-415c-8d04-0b6437973f72
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/19224
dc.identifier.urihttps://www.nobelkitabevi.com.tr/turkce-tip-kitaplari/11541-casarett-and-dolulls-toksikolojinin-temelleri-9786059215183.html
dc.language.isotur
dc.publisherNobel Yayın Dağıtım
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectEczacılık
dc.subjectFarmakoloji ve Toksikoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.titleCassarett&Doull’s Toksikolojinin Temelleri
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Eczacılık Fakültesi , Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü
dc.contributor.firstauthorID2217625


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster