dc.contributor.author | Özçağlı, Eren | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T07:54:48Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T07:54:48Z | |
dc.identifier.citation | Özçağlı E., Bölüm 31. Gıda Toksikolojisi, "Cassarett&Doull’s Toksikolojinin Temelleri", Sinan Süzen,Pınar Erkekoğlu,Ahmet Oğuz Ada,Onur Erdem,Gonca Çakmak Demircigil,Bulut,Demirel, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.453-461, 2017 | |
dc.identifier.other | av_1494a07d-a9ae-415c-8d04-0b6437973f72 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/19224 | |
dc.identifier.uri | https://www.nobelkitabevi.com.tr/turkce-tip-kitaplari/11541-casarett-and-dolulls-toksikolojinin-temelleri-9786059215183.html | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Nobel Yayın Dağıtım | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Eczacılık | |
dc.subject | Farmakoloji ve Toksikoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.title | Cassarett&Doull’s Toksikolojinin Temelleri | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Eczacılık Fakültesi , Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 2217625 | |