Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBener, Mustafa
dc.contributor.authorApak, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorAkyüz, Esin
dc.contributor.authorSözgen Başkan, Kevser
dc.contributor.authorŞen, Furkan Burak
dc.date.accessioned2023-02-21T10:03:58Z
dc.date.available2023-02-21T10:03:58Z
dc.identifier.citationAkyüz E., Şen F. B., Bener M., Sözgen Başkan K., Apak M. R., " Determining the prooxidant activityof food and biological samples using spectrophotometric gold nanocluster-based biosensor", Euroanalysis, İstanbul, Türkiye, 1 - 05 Eylül 2019, ss.1-2
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_3b7c90aa-0334-4dd1-8a4a-6cc218ef947f
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/188058
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectKimya (çeşitli)
dc.subjectGenel Kimya
dc.subjectMultidisipliner
dc.subjectFizik Bilimleri
dc.subjectKimya
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.titleDetermining the prooxidant activityof food and biological samples using spectrophotometric gold nanocluster-based biosensor
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Kimya Bölümü
dc.contributor.firstauthorID4071856


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster