dc.contributor.author | Eryılmaz Pehlivan, Fadime | |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T09:45:54Z | |
dc.date.available | 2023-02-21T09:45:54Z | |
dc.identifier.citation | Eryılmaz Pehlivan F., "EVALUATION OF WEED PLANT: PURSLANE (Portuleca oleracea L.), AS A MEDICINAL FUNCTIONAL FOOD", AGRIBALKAN 2022 IV. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS, Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2022, ss.228 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_35651c65-eeed-494f-9c32-2dd19e9ed4fb | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/187793 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Multidisipliner | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | EVALUATION OF WEED PLANT: PURSLANE (Portuleca oleracea L.), AS A MEDICINAL FUNCTIONAL FOOD | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 4075227 | |