dc.contributor.author | Doğruyol, Hande | |
dc.contributor.author | Doğruyol Aladak, Kadriye Begüm | |
dc.contributor.author | Erkan , Nuray | |
dc.contributor.author | Köse Reis, İrem | |
dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T09:37:02Z | |
dc.date.available | 2023-02-21T09:37:02Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Tosun Ş. Y., Doğruyol H., Erkan N., Köse Reis İ., Doğruyol Aladak K. B., "Kovid-19 Sürecinde Balık Restoranlarının Gıda Güvenliği Düzeyinin Değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği", AYDIN GASTRONOMY, cilt.6, sa.2, ss.137-153, 2022 | |
dc.identifier.issn | 2528-9411 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_3208a9af-930e-4fcf-bb55-9f3351f5f4d2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/187650 | |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.17932/iau.gastronomy.2017.016/gastronomy_v06i2003 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Kovid-19 Sürecinde Balık Restoranlarının Gıda Güvenliği Düzeyinin Değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | AYDIN GASTRONOMY | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.identifier.volume | 6 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 137 | |
dc.identifier.endpage | 153 | |
dc.contributor.firstauthorID | 4249207 | |