Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKIZILIRMAK, İSMAİL
dc.contributor.authorERŞAHİN, EZGİ
dc.date.accessioned2023-02-21T09:34:40Z
dc.date.available2023-02-21T09:34:40Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationERŞAHİN E., KIZILIRMAK İ., "Gastronomi Turlarına Katılan Turistlerin Memnuniyet Faktörlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma (Determinants of Satisfaction Factors of Tourists Participating in Gastronomy Tours)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.7, sa.4, ss.2466-2480, 2019
dc.identifier.issn2147-8775
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_30e66e88-ee10-477c-aab9-c65ce1a467b2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/187602
dc.identifier.urihttp://jotags.org/2019/vol7_issue4_article6.pdf
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.21325/jotags.2019.482
dc.language.isoeng
dc.titleGastronomi Turlarına Katılan Turistlerin Memnuniyet Faktörlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma (Determinants of Satisfaction Factors of Tourists Participating in Gastronomy Tours)
dc.typeMakale
dc.relation.journalJournal of Tourism and Gastronomy Studies
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume7
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage2466
dc.identifier.endpage2480
dc.contributor.firstauthorID4235833


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster