Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDÖŞLER, Sibel
dc.contributor.authorÖZKANCA, Cemre
dc.date.accessioned2023-02-21T09:30:51Z
dc.date.available2023-02-21T09:30:51Z
dc.identifier.citationÖZKANCA C., DÖŞLER S., "Prevention of antibiotic resistance created by experimental evolutionary microbiology in Staphylococcus aureus and Escherichia coli with herbal substances", Istanbul Journal of Pharmacy, cilt.52, ss.1-7, 2022
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_2fcc17a0-b5f1-4c94-9907-dd5e3c59890a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/187551
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.26650/istanbuljpharm.2022.996448
dc.identifier.urihttps://avesis.istanbul.edu.tr/api/publication/2fcc17a0-b5f1-4c94-9907-dd5e3c59890a/file
dc.language.isoeng
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.titlePrevention of antibiotic resistance created by experimental evolutionary microbiology in Staphylococcus aureus and Escherichia coli with herbal substances
dc.typeMakale
dc.relation.journalIstanbul Journal of Pharmacy
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume52
dc.identifier.startpage1
dc.identifier.endpage7
dc.contributor.firstauthorID4227896


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster