Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTunçelli, Gökhan
dc.contributor.authorMemiş, Devrim
dc.contributor.authorCan Tunçelli, İdil
dc.date.accessioned2023-02-21T09:09:48Z
dc.date.available2023-02-21T09:09:48Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationTunçelli G., Can Tunçelli İ., Memiş D., "Evaluation of lettuce (Lactuca sativa L.) in a decoupled aquaponics system in terms of food safety", Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.40, sa.1, ss.27-34, 2023
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_28e8e6b8-3f6b-48b2-95d9-973556ca8455
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/187258
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım ve Biyoloji Bilimleri (çeşitli)
dc.subjectBitki Bilimi
dc.subjectSu Ürünleri Yetiştiriciliği
dc.subjectSu Ürünleri
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectBİTKİ BİLİMLERİ
dc.subjectBALIKÇILIK
dc.subjectTARIM, MULTİDİSİPLİNLER
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectToprak ve Bitki Besleme
dc.subjectTopraksız Besleme Uygulamaları (Solüsyon veya Katı Ortam)
dc.subjectBitki Besleme
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.titleEvaluation of lettuce (Lactuca sativa L.) in a decoupled aquaponics system in terms of food safety
dc.typeMakale
dc.relation.journalEge Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Su Ürünleri Yetiştiriciliği Ve Hastalıkları Bölümü
dc.identifier.volume40
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage27
dc.identifier.endpage34
dc.contributor.firstauthorID4246421


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster