Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKIZILIRMAK, İSMAİL
dc.contributor.authorKÜÇÜKALİ, SEMA
dc.contributor.authorALBAYRAK, ASLI
dc.date.accessioned2023-02-21T07:24:59Z
dc.date.available2023-02-21T07:24:59Z
dc.identifier.citationKIZILIRMAK İ., ALBAYRAK A., KÜÇÜKALİ S., "Yöresel mutfağın kırsal turizmişletmelerinde uygulanması: Uzungöl örneği", Uluslararası Sosyal ve Ekonomik BilimlerDergisi, 2014
dc.identifier.issn2146-5843
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_06049db1-1421-426c-b070-a231de09aafb
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/185777
dc.language.isoeng
dc.titleYöresel mutfağın kırsal turizmişletmelerinde uygulanması: Uzungöl örneği
dc.typeMakale
dc.relation.journalUluslararası Sosyal ve Ekonomik BilimlerDergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , Turizm İşletmeciliği Bölümü
dc.contributor.firstauthorID4235800


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster