dc.contributor.author | GÜLÜM, Levent | |
dc.contributor.author | AKSU, Harun | |
dc.contributor.author | ÖZDEMİR, T | |
dc.contributor.author | YIKMIŞ, Seydi | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T07:40:14Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T07:40:14Z | |
dc.identifier.citation | YIKMIŞ S., GÜLÜM L., AKSU H., ÖZDEMİR T., "Aşçılık Programı Öğrencilerinin Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi", 5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 Nisan - 08 Mayıs 2015, ss.108-109 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_1334de9e-7d9c-416b-94c9-c0982bd425bc | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/18375 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Aşçılık Programı Öğrencilerinin Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 612475 | |