dc.contributor.author | Erçin, Merve | |
dc.contributor.author | Oktayoğlu, Selda | |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T11:27:56Z | |
dc.date.available | 2022-02-18T11:27:56Z | |
dc.identifier.citation | Erçin M., Oktayoğlu S., "Diyabetik Farelere Exendin-4 Uygulanması Tatlı Tat Reseptörü Sinyalizasyonunu Baskılayarak Kan Glikoz Seviyelerini İndirger", VII. Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 - 31 Ekim 2021, ss.137-138 | |
dc.identifier.other | av_fb532887-85a4-4845-831b-3e44575624e7 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/181258 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Multidisciplinary | |
dc.subject | Doğa Bilimleri Genel | |
dc.subject | ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Diyabetik Farelere Exendin-4 Uygulanması Tatlı Tat Reseptörü Sinyalizasyonunu Baskılayarak Kan Glikoz Seviyelerini İndirger | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 3051767 | |