| dc.contributor.author | MUSLU, MÜCAHİT | |
| dc.contributor.author | GÖKÇAY, GÜLDEN FATMA | |
| dc.date.accessioned | 2022-02-18T10:50:12Z | |
| dc.date.available | 2022-02-18T10:50:12Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.citation | MUSLU M., GÖKÇAY G. F. , "Sağlığın Desteklenmesi ve Sürdürülebilir Beslenme için Alternatif Bir Kaynak: Alg (Yosunlar)", Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi, sa.3, ss.221-237, 2020 | |
| dc.identifier.other | vv_1032021 | |
| dc.identifier.other | av_bf56d133-8eca-47a1-90fa-1267679643dd | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/179987 | |
| dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.46413/boneyusbad.795543 | |
| dc.identifier.uri | https://doi.org/10.46413/boneyusbad.795543 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.title | Sağlığın Desteklenmesi ve Sürdürülebilir Beslenme için Alternatif Bir Kaynak: Alg (Yosunlar) | |
| dc.type | Makale | |
| dc.relation.journal | Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi | |
| dc.contributor.department | , , | |
| dc.identifier.issue | 3 | |
| dc.identifier.startpage | 221 | |
| dc.identifier.endpage | 237 | |
| dc.contributor.firstauthorID | 3389255 | |