Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMUSLU, MÜCAHİT
dc.contributor.authorGÖKÇAY, GÜLDEN FATMA
dc.date.accessioned2022-02-18T10:50:12Z
dc.date.available2022-02-18T10:50:12Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationMUSLU M., GÖKÇAY G. F. , "Sağlığın Desteklenmesi ve Sürdürülebilir Beslenme için Alternatif Bir Kaynak: Alg (Yosunlar)", Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi, sa.3, ss.221-237, 2020
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_bf56d133-8eca-47a1-90fa-1267679643dd
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/179987
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.46413/boneyusbad.795543
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.46413/boneyusbad.795543
dc.language.isotur
dc.titleSağlığın Desteklenmesi ve Sürdürülebilir Beslenme için Alternatif Bir Kaynak: Alg (Yosunlar)
dc.typeMakale
dc.relation.journalBandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage221
dc.identifier.endpage237
dc.contributor.firstauthorID3389255


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster