Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorArslan Aydoğdu, Elif Özlem
dc.contributor.authorKimiran, Ayten
dc.contributor.authorKaya, Nil
dc.date.accessioned2022-02-18T10:10:16Z
dc.date.available2022-02-18T10:10:16Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationKaya N., Arslan Aydoğdu E. Ö. , Kimiran A., "Isolation and Identification of Listeria spp. from White Cheese Samples Presented for Consumption in Istanbul", Sakarya University Journal of Science, cilt.25, sa.6, ss.1253-1262, 2021
dc.identifier.otherav_820f679b-4b77-4d7a-9e06-6b679f28ea03
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/178706
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.16984/saufenbilder.985810
dc.identifier.urihttp://www.saujs.sakarya.edu.tr/tr/download/article-file/1936678
dc.language.isoeng
dc.subjectMicrobiology (medical)
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectLife Sciences
dc.subjectDoğa Bilimleri Genel
dc.subjectHealth Sciences
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
dc.subjectMİKROBİYOLOJİ
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectBakteriyoloji
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMultidisciplinary
dc.subjectImmunology and Microbiology (miscellaneous)
dc.subjectMicrobiology
dc.titleIsolation and Identification of Listeria spp. from White Cheese Samples Presented for Consumption in Istanbul
dc.typeMakale
dc.relation.journalSakarya University Journal of Science
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Fen Bilimleri Enstitüsü ,
dc.identifier.volume25
dc.identifier.issue6
dc.identifier.startpage1253
dc.identifier.endpage1262
dc.contributor.firstauthorID2801460


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster