Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorVural, Ali Murat
dc.date.accessioned2021-03-02T15:47:13Z
dc.date.available2021-03-02T15:47:13Z
dc.identifier.citationVural A. M. , Gastronomide İletişim , "Sağlıklı Mutfak", Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.32-48, 2021
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_0b0903f5-aa27-4144-9c48-9192caceca2c
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/1770
dc.language.isotur
dc.publisherDetay Yayıncılık
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleSağlıklı Mutfak
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , İletişim Fakültesi , Gazetecilik Bölümü
dc.contributor.firstauthorID2520730


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster