dc.contributor.author | Şengör, Gülgün Fatma | |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T13:15:26Z | |
dc.date.available | 2021-12-10T13:15:26Z | |
dc.identifier.citation | Şengör G. F. , Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi, "Denizden Gastronomiye", Doç.Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra Doğu Baykut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.167-189, 2021 | |
dc.identifier.other | av_f99573b6-bacd-4767-a010-71a63865656b | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/175761 | |
dc.identifier.uri | https://www.detayyayin.com.tr/urun/denizden-gastronomiye | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Denizden Gastronomiye | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 2772534 | |