dc.contributor.author | Doğruyol Bayar, Hande | |
dc.contributor.author | Üçok Alakavuk, Didem | |
dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Şafak | |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T12:57:08Z | |
dc.date.available | 2021-12-10T12:57:08Z | |
dc.identifier.citation | Ulusoy Ş., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y. , Doğruyol Bayar H., "Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health", 10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.20-25 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_e4883684-b3d8-44c5-8524-358ad4e3bed5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/175080 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Su Ürünleri | |
dc.subject | Su Ürünleri İşleme Teknolojileri | |
dc.subject | Diğer | |
dc.subject | BALIKÇILIK | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 2640206 | |