dc.contributor.author | Demirdelen Alrawadieh, Derya | |
dc.contributor.author | Çifçi, İbrahim | |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T12:51:19Z | |
dc.date.available | 2021-12-10T12:51:19Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Demirdelen Alrawadieh D., Çifçi İ., "Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, cilt.5, sa.2, ss.439-454, 2021 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_dcbc8a29-e34d-4882-b879-0ef4d66b2528 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/174844 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi | |
dc.contributor.department | , , | |
dc.identifier.volume | 5 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 439 | |
dc.identifier.endpage | 454 | |
dc.contributor.firstauthorID | 2735277 | |