dc.contributor.author | Akgün, Buket | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T21:31:50Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T21:31:50Z | |
dc.identifier.citation | Akgün B., "The Artistic and Religious Nature of Food in ‘Christ in the House of Martha and Mary’", Representations of Food in British Literature, International Symposium, İstanbul, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2007, ss.79-84 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_ff1936ae-9148-4f3e-9de1-38df0d8a5397 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/166800 | |
dc.identifier.uri | https://www.researchgate.net/publication/312936841_The_Artistic_and_Religious_Nature_of_Food_in_Christ_in_the_House_of_Martha_and_Mary | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | EDEBİYAT, İNGİLİZCE | |
dc.subject | EDEBİYAT | |
dc.subject | SANAT | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Dil ve Edebiyat | |
dc.subject | Batı Dilleri ve Edebiyatları | |
dc.subject | İngiliz Dili ve Edebiyatı | |
dc.subject | EDEBİYAT, ALMANCA, DUTCH, SCANDINAVIAN | |
dc.subject | Resim | |
dc.subject | Sanat | |
dc.subject | Sanat ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Sanat ve Beşeri Bilimler (AHCI) | |
dc.title | The Artistic and Religious Nature of Food in ‘Christ in the House of Martha and Mary’ | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Edebiyat Fakültesi , Batı Dilleri Ve Edebiyatları Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 2199393 | |