Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorIssa, Ghassan
dc.contributor.authorKAHRAMAN, TOLGA
dc.contributor.authorGöksoy, E. Ömer
dc.date.accessioned2021-03-06T21:30:56Z
dc.date.available2021-03-06T21:30:56Z
dc.identifier.citationKAHRAMAN T., Issa G., Göksoy E. Ö. , "Prevalence of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in Different Cheese Types Produced in Turkey", 11th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology. The International Agriculture Centre, Mısır, 1 - 04 Kasım 2010, ss.15
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_ff0a9e39-5057-4df0-a542-a8dad17eeca5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/166752
dc.language.isoeng
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titlePrevalence of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in Different Cheese Types Produced in Turkey
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID696346


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster