dc.contributor.author | GÜVEN, YEGANE | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T23:06:38Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T23:06:38Z | |
dc.identifier.citation | GÜVEN Y., Tükürük Biyokimyası ve pH’ın Diş Hekimliğinde Önemi.”Ağız Biyolojisi ve Bireysel Profilaksi .Uygulamalı Eğitim Programı Kitabı, Tübitak, İstanbul, 2002 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_108c6fa8-bc52-4300-826f-d939e8a4084c | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/16621 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | Tübitak | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Tükürük Biyokimyası ve pH’ın Diş Hekimliğinde Önemi.”Ağız Biyolojisi ve Bireysel Profilaksi .Uygulamalı Eğitim Programı Kitabı | |
dc.type | Kitap | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Diş Hekimliği Fakültesi , Temel Tıp Bilimleri | |
dc.contributor.firstauthorID | 291491 | |