Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKTAŞ, HAKKI
dc.date.accessioned2021-03-06T21:10:50Z
dc.date.available2021-03-06T21:10:50Z
dc.identifier.citationAKTAŞ H., Bölüm 11 Organizasyon, İşe Alma ve Kadrolama Restoran Liderliği ve Yönetimi, "The Restaurant From Concept to Operation", Çeviri Editörü: Dr. Semih Yıldır, Editör, Nobel Yayın Dağıtım (Basım Aşamasında), İstanbul, ss.304-329, 2016
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_fd934ac1-2494-461f-a4b3-ce3472448bbc
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/165878
dc.language.isotur
dc.publisherNobel Yayın Dağıtım (Basım Aşamasında)
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleThe Restaurant From Concept to Operation
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , İşletme Fakültesi , İşletme
dc.contributor.firstauthorID414424


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster