Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDursun, Seda
dc.contributor.authorERKAN , NURAY
dc.date.accessioned2021-03-02T23:05:42Z
dc.date.available2021-03-02T23:05:42Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationERKAN N., Dursun S., "Kalitenin korunmasında yeni tekniklerin uygulanması", Gıda Teknolojisi, cilt.13, sa.10, ss.78-84, 2009
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_107030fe-3b71-46c1-855e-264f7a9b5866
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/16550
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleKalitenin korunmasında yeni tekniklerin uygulanması
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda Teknolojisi
dc.contributor.departmentBitlis Eren Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume13
dc.identifier.issue10
dc.identifier.startpage78
dc.identifier.endpage84
dc.contributor.firstauthorID698055


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster