dc.contributor.author | Dursun, Seda | |
dc.contributor.author | ERKAN , NURAY | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T23:05:42Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T23:05:42Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | ERKAN N., Dursun S., "Kalitenin korunmasında yeni tekniklerin uygulanması", Gıda Teknolojisi, cilt.13, sa.10, ss.78-84, 2009 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_107030fe-3b71-46c1-855e-264f7a9b5866 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/16550 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Kalitenin korunmasında yeni tekniklerin uygulanması | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda Teknolojisi | |
dc.contributor.department | Bitlis Eren Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 13 | |
dc.identifier.issue | 10 | |
dc.identifier.startpage | 78 | |
dc.identifier.endpage | 84 | |
dc.contributor.firstauthorID | 698055 | |