Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorERGÜN, Özer
dc.date.accessioned2021-03-06T20:51:16Z
dc.date.available2021-03-06T20:51:16Z
dc.identifier.citationAKSU H., ERGÜN Ö., "Hazır yemeklerde Bacillus cereus’un varlığı. ( Presence of Bacillus cereus in the ready-to-eat foods).", Gıda Sanayii, cilt.40, ss.29-32, 1995
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_fc1386a9-a9bc-40a0-9a98-744475b7c97c
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/164987
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleHazır yemeklerde Bacillus cereus’un varlığı. ( Presence of Bacillus cereus in the ready-to-eat foods).
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda Sanayii
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume40
dc.identifier.startpage29
dc.identifier.endpage32
dc.contributor.firstauthorID611972


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster