dc.contributor.author | KAHRAMAN, TOLGA | |
dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.contributor.author | SANDIKÇI ALTUNATMAZ, SEMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T20:48:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T20:48:01Z | |
dc.identifier.citation | AKSU F., SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., KAHRAMAN T., "Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri.", İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil meslek Yüksek Okulu Dergisi, cilt.19, ss.90-94, 2010 | |
dc.identifier.other | av_fbcf4690-3225-40db-81dc-bb132a3e9612 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/164846 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Probiyotik gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri. | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil meslek Yüksek Okulu Dergisi | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 19 | |
dc.identifier.startpage | 90 | |
dc.identifier.endpage | 94 | |
dc.contributor.firstauthorID | 453874 | |