Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDEMİR, Selim
dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.date.accessioned2021-03-06T20:41:16Z
dc.date.available2021-03-06T20:41:16Z
dc.identifier.citationDEMİR S., AKSU H., "Restaurant ve kafeteryalarda tüketime sunulan bazı hazır salata çeşitlerinin mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi.", 7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.197
dc.identifier.otherav_fb47d706-93c7-4706-8257-d5bfeb03e734
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/164513
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleRestaurant ve kafeteryalarda tüketime sunulan bazı hazır salata çeşitlerinin mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.contributor.firstauthorID612306


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster