Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorErkan, Nuray
dc.contributor.authorOzden, Ozkan
dc.date.accessioned2021-03-06T13:05:38Z
dc.date.available2021-03-06T13:05:38Z
dc.identifier.citationOzden O., Erkan N., "A preliminary study of amino acid and mineral profiles of important and estimable 21 seafood species", BRITISH FOOD JOURNAL, cilt.113, ss.457-469, 2011
dc.identifier.issn0007-070X
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f6f7d2b4-1f79-4db6-b6ed-389cc0f04967
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/161814
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1108/00070701111123943
dc.description.abstractPurpose - The purpose of this paper is to evaluate the proximate composition, amino acid and mineral profiles of seafood for human consumption.
dc.language.isoeng
dc.subjectZiraat
dc.subjectMühendislik ve Teknoloji
dc.subjectGıda Mühendisliği
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectGIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
dc.titleA preliminary study of amino acid and mineral profiles of important and estimable 21 seafood species
dc.typeMakale
dc.relation.journalBRITISH FOOD JOURNAL
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Ürünleri Fakültesi , Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
dc.identifier.volume113
dc.identifier.startpage457
dc.identifier.endpage469
dc.contributor.firstauthorID68453


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster