dc.contributor.author | GÜVEN, EBRU | |
dc.contributor.author | AKOVA, ORHAN | |
dc.contributor.author | SARIIŞIK, MEHMET | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T22:59:14Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T22:59:14Z | |
dc.identifier.citation | SARIIŞIK M., AKOVA O., GÜVEN E., "Menü Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım: 3p Analiz Yöntemi", III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.277-280 | |
dc.identifier.other | av_0fcd867d-1b3a-48b3-be85-0b5d60053d22 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/16161 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Menü Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım: 3p Analiz Yöntemi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Kocaeli Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 633129 | |