Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜNVER, Selin
dc.contributor.authorDOĞRU, Merve
dc.contributor.authorBİNGÖL, Enver Barış
dc.contributor.authorAKKAYA, Esra
dc.date.accessioned2021-03-06T12:54:28Z
dc.date.available2021-03-06T12:54:28Z
dc.identifier.citationÜNVER S., DOĞRU M., AKKAYA E., BİNGÖL E. B. , "Effect of fish balls produced with different recipes on consumer taste", 20th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.92-93
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_f618999a-dfc2-488b-8cd0-901df30a9140
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/161254
dc.language.isoeng
dc.titleEffect of fish balls produced with different recipes on consumer taste
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID388986


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster